gallery/inc-data-pix-original-Werkplekaanpassingen-wpa1

Werkplek Aanpassingen

Werkplek Aanpassingen

Is er behoefte aan een aangepaste stoel? Bredere armlegger of juist smaller? Een diepere zitting of een dikker zitkussen? Is het nodig om zowel zittend als staand te werken? U zoekt een oplossing om toch aan het werk te kunnen / blijven?

Wij passen werkplekken aan. Of het nu gaat om een stoel, een tafel, of hulpmiddelen, wat er nog niet is wordt gemaakt.Wij zorgen er samen met u voor dat u of uw medewerkers hun werk op een verantwoorde manier kunnen blijven doen. Zo voorkomen we o.a. onnodige kosten van verzuim en fysieke klachten.

Aan de hand van een persoonlijke passing (meting) maken we een voorstel. Dat kan voor bestaande producten zijn, maar  we passen ook nieuwe producten aan.

We leveren de aangepaste producten altijd aan de gebruiker zelf. We zorgen voor plaatsing, persoonlijke instelling en duidelijke instructie. Op die wijze waarborgen we onze kwaliteit en service.

In het proces om een werkplek aan te passen, koppelen we altijd

Wij maken producten passend aan de behoefte van de gebruiker.

onze oplossingen terug aan een arbo arts (dienst) of betrokken therapeut. Communicatie is daarbij belangrijk, zodat elke betrokken specialist juist geinformeerd is.

We werken met veel verschillende materialen, staal-stof-hout-kunststof etc, daarbij vinden wij kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk en dat vind u terug onze producten. Alle aanpassingen die we maken proberen we waar mogelijk zo uit te voeren dat ze niet opvallen, maar uiteraard wel goed functioneren.

In onze werkplaats zijn we van alle gemakken voorzien om de juiste aanpassingen voor u te realiseren zodat u of uw medewerkers aan het werk kunnen blijven. We hebben uitstekende stoffeerders en vakmensen die slimme en veilige oplossingen creeren, om u te ondersteunen met de juiste aanpassing van uw werkplek.

Bijvoorbeeld bureaustoelen aanpassingen:

breder en dieper zitkussen

stuit uitsparing in het zitkussen

hogere of lagere gasveer

aangepaste armleggers op maat

electrisch verstelbare stoel

aangepaste stoel naar lichaams lengte, breedte en gewicht (groot en klein)

beensteun bij of aan de stoel

Neem contact op voor meer informatie.

© 2020 MRHK -  Gemaakt door Semias -  Powered by Sitellite CMS